Tvättad och borstad

Förberedelserna inför eh-lajvet är igång. 

Listor ska skrivas och kläder packas och tvättas. Igår så handlade vi mat och vi är nu helt säkra på att vi har med oss livets alla nödvändigheter. Det viktigaste är förstås cider, kakor och ölkorv. Därför är det chockerande att Unérwën nästan glömde kakorna, jag menar hur kan man ens nästan glömma kakorna. Jaja, den lilla blundern är nu glömd och förlåten. (Fast det är lite underligt med tanke att kakor stod högst upp på listan med stora bokstäver)

 I skrivande stund så stressyr jag sista sömmen på mina byxor och väntar på att mina nytvättade kläder ska torka. 

 

Min stora vattentäta vadmalsmantel som är helt underbar att sitta på, ha som huvudkudde och att linda in fötterna i när strumporna har blivit dyngsura har återigen visat sig vara mindre underbar att tvätta. Den väger ungefär ett ton och måste handtvättas.  Dessutom tar det flera dagar för den att torka. 

Med resten av kläderna är det lättare, 30 grader i tvättmaskin är inget problem. 

 

Stövlarna har jag smörjt in i fiskarsmorning. Fiskarsmorning är definitivt bäst och dessutom så in att man skulle kunna använda det under lajvet om man hade en annan burk. 

 

 Innan lajvet tänker jag dessutom ta mitt årliga bad så det kommer att vara en ren och fin lajvare som kommer till lajvet. Jag förväntar mig att detta kommer att vara i cirka 2 timmar så vad som är meningen med det vet jag inte. Det jag vet är att jag kommer att dyka upp på onsdagen (en svikare som jag är) till ett uppsatt tält och dofta citron.

Vissa riktigt hardcore lajvare tycker säkert att citron är en väldigt offig doft men allt kan ju inte lukta rök och tjära. Dessutom så lär det ju som sagt försvinna snabbt. Det är ett välkänt faktum att i slutet ett lajv så "doftar man inte hallon"... och inte citron heller för den delen.

 

/Med vänliga hälsningar en citron doftande Miriam 

   


Kommentarer
Postat av: ami

ja, tältet och sovplats och allt du kan önska dig är på plats! (från en som vet eftersom jag var med och satte upp lägret...

ami

2009-04-28 @ 20:31:52
Postat av: Lance

KNOTTE! (Namnet på en Kotte)

Knytten älskar mig!

2009-05-03 @ 21:55:27
Postat av: Miriam

Ja Lance knytten älskar Er men de är knappast kända för sin höga intelligens och det smärtar mig att erkänna att även Ni min ädle herre har ett visst rykte om att vara mindre tillräknelig. Jag hoppas att detta cockerande avslöjande inte tar för hårt på Er och jag ber Er hålla i minnet att Ni har mitt alltjämt oomkullrunkeliga stöd.

2009-05-05 @ 22:05:05
Postat av: Lance

^^.



Men ni får lägga upp propaganda sångerna och diverse saker snart. vill så gärna se/höra/lära =D.

2009-05-06 @ 08:43:24
Postat av: Love

Hallå var e den flummiga filmen som ni började spela in på lajvet? :D

2009-06-01 @ 14:58:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar